11 Απριλίου 2024

Hustle up with more Zoom! (official photos)

Χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων η φετινή και η Nike φροντίζει από νωρίς να παρουσιάσει τα νέα υπερόπλα της για τους αθλητές της. Εκτός από τα νέα running της και τα κανά δύο ποδοσφαιρικά, εμφανίστηκαν κι οι πρώτες φωτογραφίες του τρίτου κωδικού της GT Hustle φαμίλιας. Τι κι αν το GT Hustle 2 μετρά κάποιους λίγους μήνες παρουσίας στα καταστήματα, το Hustle 3 είναι ήδη έτοιμο κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα καλοκαιριού.
Το Nike GT Hustle 3 είναι μια εντελώς διαφορετική κατασκευή σε σχέση με τον τωρινό κωδικό τόσο από πλευράς υλικών κατασκευής όσο και σχεδιασμού. Έχουμε λοιπόν ένα ημίψηλο μπασκετικό με περίτεχνο knit ως επί το πλείστον να χρησιμοποιείται για τη δόμηση του πλαισίου του. Από κει και πέρα έχουμε μια πολύ παχιά midsole όπου περιέχει Zoom Air pods μπροστά τα οποία αδυνατώ να καταλάβω αν είναι 4 ή 2 ζεύγη pods συν έναν ακόμη θύλακα Zoom Air με τη μορφή strobel board που μάλλον θα εκτείνεται κατά μήκος όλου του πέλματος. Από εκεί και πέρα η εξωτερική του σόλα είναι μονοκόμματη με μια ρηχή κοιλότητα στο πίσω μέρος ώστε να εκτονώνεται το foam! Σχεδιαστικά θα έλεγα πως πρόκειται για μια μίξη Kobe AD Mid λόγω των γραμμών του πλαισίου και LeBron 17 ένεκα των Zoom pods.
Η ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Nike GT Hustle 3 δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί όμως σίγουρα η τιμούλα του θα είναι τσουχτερή, στα επίπεδα περίπου των τελευταίων δύο GT Jump.