22 Απριλίου 2024

Go HOT with the low!! (official photos)

Το απόλυτο bestseller της Γερμανικής εταιρείας για φέτος (κι όχι μόνο) δεν είναι άλλο από το πατούμενο του ιπτάμενου Anthony Edwards και θα τον περιποιηθεί ιδιαιτέρως τη φετινή postseason με ένα ελαφρώς διαφορετικό A.E. 1. Στο προχθεσινό game 1 ο "Ant-Man" εγκαινίασε την κοντή έκδοση του πρώτου του πατούμενο σε έναν έντονο ροζοκόκκινο χρωματισμό που έβγαζε μάτια ακόμη και μέσα από τηλεοπτικούς δέκτες.
Το Adidas AE 1 Low έχει σχεδόν ότι λατρέψαμε στη mid έκδοση με μερικές αλλαγές που δε πιστεύω ότι θα μεταβάλουν το γενικό performing του παπουτσιού. Έχουμε ακριβώς τα ίδια υλικά για το πλαίσιο αλλά σε λιγότερη ποσότητα λόγω ύψους του βεβαίως βεβαίως και αναφέρομαι στο ballistic mesh του και τα διάτρητα TPU πτερύγια του. Η γλώσσα του κατηφορίζει περισσότερο προς το toe cap κι αναγκαστικά από την προϋπάρχουσα τριπλέτα οπών διασώθηκε μόνο ένα ζευγάρι. Η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή εντοπίζεται στη σύνθεση της midsole που αντί για μικροκάψουλες Jet Boost έχουμε πια καψούλια Light Boost στα οποία έχουν δοθεί κι "έξοδοι διαφυγής" στην εσωτερική μεριά κι ελάχιστα στη φτέρνα. Τα υπόλοιπα υλικά της midsole καθώς και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας έχουν παραμείνει ίδια. Σα σχέδιο απλά κι αυτό είναι πανέμορφο!
Το Adidas AE 1 Low αναμένεται προς πώληση κάπου το καλοκαίρι με τη τιμή του να είναι κατά 10 ευρώ φθηνότερη από την βασική έκδοση. Cop or drop?