14 Ιανουαρίου 2023

Δέκα χρόνια GreekSneakCollector!!!!!

Είναι πλέον γεγονός! Σήμερα κυρίες και κύριοι το ιστολόγιο του GreekSneakCollector κλείνει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του!! Ειλικρινά πέρασε τόσο γρήγορα ο καιρός απ' τη μέρα που δημοσίευσα δειλά δειλά την πρώτη μου ανάρτηση μέχρι τη σημερινή, την 980η ανάρτηση παρακαλώ. Ακολουθεί τώρα η ετήσια έκθεση πεπραγμένων του ιστολογίου αλλά και των παράπλευρων δραστηριοτήτων του blog, μια σύντομη δηλαδή ανασκόπηση της χρονιάς που αποχαιρετήσαμε.
Ο αριθμός των δημοσιευμένων αναρτήσεων στο GreekSneakCollector έφτασε πανεύκολα τις 120, δύο λιγότερες σε σχέση με το 2021 γεγονός που αν μη τι άλλο με ξάφνιασε θετικά! Η ανάρτηση με την υψηλότερη επισκεψιμότητα ήταν αυτή που αφορούσε τα Adidas Forum 84 και τις δύο εκδόσεις του που ήταν αφιερωμένες στις δύο μεγαλύτερες ευρωπαϊκές μπασκετικές δυναστείες των τελευταίων 40 ετών. Απ' την κατηγορία όμως Συλλογή, διαπίστωσα πως το Nike Air Zoom G.T. Jump ήταν το μπασκετικό που "αγαπήσατε" πιο πολύ! Στη στήλη Quiz δε προστέθηκαν νεότερα τεστ sneaker-ικών γνώσεων όμως ευελπιστώ πως στο 2023 θα υπάρξουν 2-3 απροειδοποίητα τεστ προόδου. Στα  εκτός του blog τώρα, η παρέα στην Facebook-ική συνεχίζει να μεγαλώνει και αναμένεται να φτάσει οσονούπω τους 5.000 Followers και τα 5K Likes! Στη σελίδα του FB πέρα από τις προαναγγελίες των άρθρων εξακολουθούν να υπάρχουν οι θεματικές ενότητες "Sneaker History", "Say My Name", "Α Look Back", "Sneaker Art" και τη "Sneaker Voting" με τη καθεμιά να χει το δικό της κοινό! Όσο περίεργο κι αν σας ακουστεί η βιντεοθήκη του καναλιού μου στο Youtube ανανεώθηκε αφού προστέθηκαν 5 ολιγόλεπτα βιντεάκια, αμ πως! Στο Instagram τώρα ξεπεράσαμε επιτέλους το φράγμα των 200 Followers και φλερτάρω αισίως με τους 300, άντε και στην 1000αδα! Σε άλλες δραστηριότητες, ο GreekSneakCollector συμμετείχε για τρίτη φορά στη Fantasy League που διοργανώνει η μπασκετική σελίδα Shake 'n' Bake αλλά η ομαδάρα μου έμεινε οριακά εκτός Playoffs!
Σε όλους εσάς που επισκεφτήκατε έστω και για λίγο το ιστολόγιο του GreekSneakCollector αυτά τα δέκα χρόνια το μόνο που χω να πω είναι πελώριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς! Keep Hooping!!