16 Δεκεμβρίου 2022

Just Boost your Wear!! (official photos)

Back-to-back-to-back με μπασκετικά από την Adidas κάτι που δε θυμάμαι να χει ξανασυμβεί στα τόσα χρόνια λειτουργίας του blog! Το εικονιζόμενο μοντέλο ονομάζεται BYW Select και σας το εκθείασα πριν από κανένα δίμηνο όταν ο Jaylen Green τα φορούσε κατά τη περιοδεία του στις ασιατικές χώρες για λογαριασμό της Three Stripes. Κι ενώ έχουν κυλήσει δύο και κάτι μήνες από την έναρξη του NBA οι Γερμανοί αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το εν λόγω team model το οποίο φοριέται κυρίως από τον Anthony Edwards.
Το Adidas BYW Select αποτελεί χωρίς υπερβολή μια αναβαθμισμένη ξεπατικοσούρα του Crazy BYW X 2.0. που κυκλοφόρησε πριν δύο χρόνια. Έχουμε ένα bootie κέλυφος από neoprene υλικό το οποίο στο πίσω μέρος είναι ακάλυπτο αλλά "γεμισμένο" με foam ενώ το μπροστινό τμήμα καλύπτεται από mesh συν fuse επιστρώσεις στα απολύτως απαραίτητα σημεία του. Torsion plate έχουμε και πάλι αλλά είναι εμφανώς μικρότερο σε σχέση με πριν και γι' αυτό ίσως να ευθύνεται η τοποθέτηση στα πλευρά των υφασμάτινων οπών για τα κορδόνια. Η ενδιάμεση σόλα του έχει μερικώς επανασχεδιαστεί θελημένα θέλω να πιστεύω όπως και το tooling της με τις μικροκάψουλες Boost να βρίσκονται παντού αλλά τούτη τη φορά να χουν LightStrike foam ως συνδετικό τους κρίκο! Για την εξωτερική σόλα οι σχεδιαστές διατήρησαν το μοτίβο του BYW X 2.0, ήτοι herringbone που σε κατά τόπους σημεία του διακόπτεται από Feet You Wear τύπου μοτίβα που είδαμε στο N3XT L3V3L 2020. Συνολικά σα σχέδιο το Adidas BYW Select δε διαφέρει σημαντικά με ότι είδαμε προ διετίας κι η αλήθεια είναι πως δε με χαλάει καθόλου ιδίως αν έχει το ίδιο performing με πριν. Ωραία λεπτομέρεια η επιστροφή της Fido Dido φάτσας της FYW τεχνολογίας καθώς και τα patches που μπορεί να αλλάξει κάποιος σε ορισμένες εκδόσεις.
Το Adidas BYW Select αποτελεί πιθανόν μια πιο premium επιλογή σε σχέση με το Adidas Adizero Select οπότε θα ναι περίπου 20 με 30 € ακριβότερο. Και ξανά μανά, μπράβο στην Adidas!