29 Σεπτεμβρίου 2021

Watch out for the Monsta Trezz! (unofficial photos)

Ο καλύτερος έκτος παίχτης της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 δε στέριωσε τελικά στους Lakers και συμπεριλήφθηκε στα ανταλλάγματα που αποφάσισε να δώσει ο LeGM προκειμένου να γίνει κάτοικος L.A. ο Russell Westbrook. Ο Montrezl Harrell προετοιμάζεται για την χρονιά εκδίκησης φορώντας τη φανέλα των Washington Wizards έχοντας για "συνοδοιπόρο" του το πρώτο του signature όχι μέσω κάποιας γνωστής εταιρείας αλλά από ένα μικρότερο και ανεξάρτητο brand που λέγεται Sia Collective.
Το Sia Trezz 1 έχει ήδη ετοιμαστεί με τον Montrezl μάλιστα να το προβάρει επισήμως στη χθεσινοβραδινή Media Day των άλλοτε Washington Bullets! Το Sia Trezz 1 όπως βλέπετε είναι ένα κοντό μπασκετικό που σε αντίθεση με ότι κυκλοφορεί σήμερα αξιοποιεί παλιομοδίτικα αλλά premium υλικά όσον αφορά το άνωθεν μέρος της κατασκευής. Δέρμα πρωτίστως και suede δευτερευόντως συνθέτουν ένα κέλυφος που φέρει και κάλυμμα με φερμουάρ σαν εκείνο του Reebok Answer IV. Η ενδιάμεση σόλα του είναι αγνώστου πατρός και προελεύσεως οπότε πιθανολογώ πως πρόκειται για ένα είδος κλασικού EVA. Ένα ακόμη old-school χαρακτηριστικό του Trezz 1 είναι η μορφολογία της εξωτερικής σόλας που ναι τελείως επίπεδη και φέρει ένα μοτίβο χάραξης που παραπέμπει στο Air Jordan IV. Σα φιγούρα το Sia Trezz 1 κάλλιστα θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η κοντή βερσιόν του Answer IV κι από εμένα είναι ΝΑΙ με τα χίλια!!
Δε γνωρίζω αν αξίζει ή όχι μια signature σειρά παπουτσιών ο Montrezl Harrell όμως είναι ελπιδοφόρο το γεγονός πως βλέπουμε να ξεπηδούν κατά καιρούς νέα ανεξάρτητα brands που έχουν να προτείνουν κάτι αλλιώτικο στη κατηγορία. Εσάς πως σας φαίνεται το παπουτσάκι? Θα ξοδευόσασταν γι' αυτό?