1 Φεβρουαρίου 2021

Ένα κοντό και διαφορετικό LeBron 18! (official photos)

Όταν αναφερόμαστε στον κατά τεκμήριο κορυφαίο εν ενεργεία μπασκετμπολίστα της υφηλίου είναι αδύνατο να μην αποτελεί θέμα συζήτησης τα πατούμενα με τα οποία αγωνίζεται. Πολύ περισσότερο όταν ο 36χρονός πλέον "Βασιλιάς" διαθέτει την μακροβιότερη signature συλλογή παπουτσιών μετά τον "Αέρινο". Τα Nike LeBron XVIII που φορά από την εποχή της φούσκας αναμένεται λίαν συντόμως να έχουν εκ των έσω ανταγωνισμό μέσω τη Low top έκδοσης.
Το Nike LeBron XVIII Low είναι πανέτοιμο να πάρει τα ηνία της σειράς έχοντας βέβαια υποστεί κάποιες ελαφρές τροποποιήσεις σε σχέση με ψηλότερο αδερφάκι του. Το κέλυφός του δεν θα είναι από κάποιο KnitPosite ή έστω knit υλικά αλλά από ένα είδος screen mesh με πολύ μεγάλες δόσεις fuse επιστρώσεων. Το σύνθετο εξωτερικό heel counter της ορίτζιναλ έκδοσης έχει "κοντύνει" σημαντικά ενώ το υλικό που περιβάλλει φτέρνα+αστραγάλους είναι από neoprene κι έχει συνδεθεί με το έμπροσθεν μέρος μέσω ραφών. Το επίσης σύνθετο αντικραδασμικό σύστημα του LeBron 18 έχει ελαφρώς υποβαθμιστεί και ανασυνταχθεί χρησιμοποιώντας το tooling του LeBron 17 Low δηλαδή ένα μεγάλος Air Max θάλαμος στη φτέρνα με React foam για το έμπροσθεν τμήμα. Διόλου άσχημα! Η μορφολογία την εξωτερικής σόλας είναι σχεδόν πιστό αντίγραφο της high-top έκδοσης. Σα σχέδιο το low όντως θυμίζει το ορίτζιναλ LeBron 18 με τις fuse λεπτομέρειες να το διαφοροποιούν αισθητά οπότε δεν αποκλείεται να το δούμε και σε ομορφότερους χρωματισμούς απ' ότι ο εικονιζόμενος.
Το Nike LeBron XVIII Low είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα και με τη τιμή του να είναι ελαφρώς χαμηλότερη σε σχέση με το προηγηθέν 18άρι.