21 Φεβρουαρίου 2021

Pump up with Fury!! (unofficial photos)

Στη σημερινή αναμέτρηση των Lakers με τους Heat τα βλέμματα αρκετών εξ' υμών δεν ήταν στραμμένα στα παπούτσια του LeBron ή στις φαντεζί εμφανίσεις των περσινών φιναλίστ. Το θηρίο των πρωταθλητών, ο πολύς κύριος Montrezl Harrell εθεάθη να φορά ένα ολοκαίνουργιο μπασκετικό ζευγάρι εκ μέρους της Reebok! Κι όμως, η άλλοτε κραταιά βρετανική φίρμα ετοίμασε για χάρη του "Trez" ένα μοντέλο με στοιχεία από το ένδοξο παρελθόν της.
Το Reebok Fury Zone όπως μαρτυρούν κι οι πρώτες φωτογραφίες είναι ένα αμιγώς laceless μπασκετικό που συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία από περασμένα και δοξασμένα μοντέλα της Reebok όπως το αξεπέραστο Kamikaze II, το διαχρονικό Omni Zone αλλά και το θρυλικό running Pump Fury! Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου αλλά αυτό δε μας εμποδίζει απ' το να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα με βάση τις έως τώρα εικόνες που χουμε γι' αυτό. Το άνωθεν μέρος του συνίσταται κυρίως από neoprene το οποίο διακρίνουμε στις κίτρινες και μοβ επιφάνειες και συνθετικού δέρματος για τις μαύρες λωρίδες που έχουν ενεργό ρόλο στο lockdown του παπουτσιού. Αυτές οι λωρίδες που θυμίζουν τις αντίστοιχες του Kamikaze II φαίνεται να περιέχουν αεροθαλάμους-κανάλια της The Pump τεχνολογίας, διόλου άσχημα! Για τα υλικά δόμησης της ενδιάμεσης σόλας δε μπορώ να βγάλω κάποιο ασφαλές συμπέρασμα οπότε θα παραμείνει "μυστικό". Τέλος, για την εξωτερική του σόλα επιλέχθηκε μια ακιδωτή μορφή στα πρότυπα μπασκετικών της Nike κάτι που ίσως αποδειχθεί κι η αχίλλειος πτέρνα του νεότευκτου Reebokικού! Σχεδιαστικά δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω απ' αυτά που ανέφερα στην αρχή της παραγράφου! Να σημειωθεί εδώ πως η εικονιζόμενη βερσιόν είναι PE εξού κι η ραφή "Trezz" στο ύψος του κολάρου στην εξωτερική πλευρά.
Αυτά για την ώρα για το πανέμορφο Reebok Fury Zone το οποίο με εξέπληξε ευχάριστα ομολογώ και αναμένω να μάθω περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό το προσεχές διάστημα! Pump up and Air out!