9 Ιανουαρίου 2020

It's showtime LeBron low!! (unofficial photos)

Μέχρι στιγμής η δεύτερη σεζόν του LeBron στο Λος Άντζελες εξελίσσεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Μετά την καλοκαιρινή ανοικοδόμηση που πραγματοποιήθηκε στο ρόστερ της ομάδας, το Showtime έχει επιστρέψει δριμύτερο όπως και το χαμόγελο στα χείλη του "Chosen 1". Ο νέος Βασιλιάς του LA στην έως τώρα πορεία της ομάδας τον έχει βρει να αγωνίζεται φορώντας ως επί το πλείστον τον 17ο κωδικό της signature σειράς του. Και μάλλον έφτασε η ώρα για ένα μικρό φρεσκάρισμα του XVII  και τι καλύτερο από την low έκδοσή του.
Οι πρώτες εικόνες του Nike LeBron XVII Low ήρθαν στο φως του διαδικτύου μόλις χθες κάτι που σημαίνει ότι κοντοζυγώνει το επίσημο release του. Εμφανέστατα κοντύτερο σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό και κομματάκι διαφορετικό τόσο ως κατασκευή όσο και εμφανισιακά. Για το άνωθεν μέρος επιστρατεύθηκε (επιτέλους) το BattleKnit υφαντό των LeBron XV και XVI έχοντας όμως την υποστήριξη από κάτι suede στη περιφέρεια του πλαισίου για ευνόητους λόγους. Πρωτότυπη η πλέξη των κορδονιών όχι λόγω της χρήσης νημάτων Flywire ως θηλιές διέλευσης αλλά επειδή θα διαθέτει χωριστή πλέξη έχοντας σαν κοινή τους πλευρά τον "οδηγό" που χει ραμμένο επάνω στο κουτουπιέ το οποίο εκκινεί από το toe cap και καταλήξει στη κορυφή της γλώσσας έχοντας μια ελαφρά κλίση. Για την ενδιάμεση σόλα ναι μεν βλέπουμε τον μεγάλο Air Max 270° θύλακα στο πίσω μέρος όμως δεν διακρίνουμε πουθενά τα δύο Zoom Air pods του ορίτζιναλ XVII. Αν προσέξετε εκείνο το σημείο θα παρατηρήσετε πως το ανάγλυφο θυμίζει το μοτίβο των midsole παπουτσιών που διαθέτουν React foam όπως το Air Max React 270. Απ' την άλλη βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να φέρει μόνο ένα ορθογώνιο κλασικό Zoom εγκλωβισμένο στον έμπροσθεν τμήμα. Εμφανισιακά αν και δεν έχουμε πλήρη εικόνα του XVII Low τολμώ να πω ότι τα σπάει!!
Ημερομηνία και αρχική τιμή πώλησης για την ώρα δεν είναι γνωστές. Εσάς πως σας φαίνεται η κοντή έκδοση του 17ου Nike LeBron? Αν δεν έχετε ήδη ξοδευτεί για το ψηλό θα ξοδευόσασταν για το κοντό?