8 Ιανουαρίου 2020

Adidas N3XT L3V3L (March Madness)

Ο τελευταίος τελικός του πολυδιαφημισμένου κολεγιακού πρωταθλήματος, του περίφημου NCAA, μπορεί να μην είχε τους φιναλίστ που όλοι προσδοκούσαμε ή επιθυμούσαμε παρ' όλα αυτά κατάφερε να συγκεντρώσει για μια ακόμη χρονιά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Εντός παρκέ είχαμε τη κόντρα ανάμεσα σε κολεγιακές ομάδες στις οποίες αγωνίζονται οι επόμενοι NBAers ενώ εκτός αγωνιστικού χώρου η κόντρα μεταξύ των αθλητικών εταιρειών ένδυσης και υπόδησης ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Η Three Stripes φρόντισε - και - γι' αυτή τη σπουδαία περίσταση να "διανθίσει" κάποιους απ' τους φετινούς μπασκετικούς της κωδικούς της πέραν των signature μοντέλων σε team colours που είθισται να προτιμούν τα κολεγιόπαιδα. Απ' τα μη-signature μοντέλα επιλέχθηκαν το πρώτο "ατόφιο" laceless μπασκετικό, το περιβόητο Adidas N3XT L3V3L και το Pro Bounce 2019 που λογίζεται ως η υποδεέστερη ή η οικονομικά προσιτότερη εκδοχή του πρώτου.
Το Adidas N3XT L3V3L "March Madness" είναι κατά σειρά η τέταρτη χρωματική έκδοση ενός φουτουριστικού κι άκρως συναρπαστικού παπουτσιού για το οποίο θα χει να υπερηφανεύεται για χρόνια (κι όχι άδικα κατ' εμέ) η γερμανική εταιρεία. Η εν λόγω έκδοση διαθέτει ένα μαύρο Primeknit κέλυφος το υπόστρωμα του οποίου είναι σε κυπαρισσί χρώμα, ένα επίσης κατράμι heel tab με το σήμα της εταιρείας σε κόκκινο φόντο ενώ παρακάτω βρίσκουμε ένα κίτρινο σιρίκι που περιέχει τον ταχυδρομικό κώδικα του στρατηγείου της Brooklyn Creator Farm. Αυτό το σχετικά πολύχρωμο κέλυφος ολοκληρώνεται με τα λοξά και παχιά "Three Stripes" που κοσμούν την εσωτερική πλευρά κι έχουν υφανθεί με πορτοκαλί κλωστή. Αναμφίβολα το πιο "funky" σημείο της παρουσιαζόμενης έκδοσης είναι η μαύρη Lightstrike ενδιάμεση σόλα που ναι διακοσμημένη με αμέτρητα χρώματα. Τέλος, για την αποπεράτωση του "March Madness" N3XL L3V3L έχουμε την σπάνια επιλογή μιας ημιδιάφανης "smokey" γόμας για τη δημιουργία της μονοκόμματης εξωτερικής σόλας του.
Για μια αναλυτικότερη και εκτενέστερη παρουσίαση του Adidas N3XT L3V3L, του πρώτου κι αυθεντικού laceless μπασκετικού που κατασκευάστηκε ποτέ, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://greeksneakcollector.blogspot.com/2019/01/adidas-n3xt-l3v3l-core-black.html