14 Ιανουαρίου 2020

Έβδομος χρόνος GreekSneakCollector!!!!!!

Lucky 7!! Το blog του GreekSneakCollector κλείνει αισίως τον έβδομο χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει απτόητο την ένδοξη πορεία του!! Όπως συνέβη με τις περασμένες χρονιές έτσι και φέτος κατεβλήθη κάθε δυνατή - κι ενίοτε αδύνατη - προσπάθεια ώστε να πληροφορείστε έγκαιρα και πάντα έγκυρα τα σπουδαιότερα και πιο καυτά νέα που σχετίζονται με το λατρεμένο μας hobby. Ελπίζω κι εύχομαι η προσπάθειά μου να σας ικανοποίησε.
Στη φετινή ετήσια έκθεση πεπραγμένων του ιστολογίου περιλαμβάνονται μόνο θετικά κι άκρως ενθαρρυντικά στοιχεία. Ο αριθμός των δημοσιευμένων αναρτήσεων ξεπέρασε τις 100 σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 25% σε σύγκριση με το 2018, φτάνοντας έτσι στα επίπεδα του πρώτου χρόνου λειτουργίας του blog. Ανάλογη αύξηση υπήρξε όχι μόνο στον αριθμό προβολών των άρθρων αλλά και στη συνολική επισκεψημότητα του ιστότοπού μας. Η ανάρτηση με την υψηλότερη θέαση ή αν θέλετε αυτή που προβλήθηκε περισσότερο απ' όλες ήταν αυτή που αφορούσε τον επικείμενο ερχομό του Nike Zoom Freak 1 (το εν λόγω άρθρο εδώ). Εντυπωσιακά μεγάλη ανταπόκριση συνεχίζει να τυγχάνει η σελίδα στο Facebook που εν μέσω θέρους ξεπέρασε το φράγμα των 2.000 Likes και Followers και πλέον βαδίζουμε ολοταχώς για τους 3.000+ υποστηρικτές. Στον βασικό δίαυλο της μεταξύ μας επικοινωνίας πέραν των polls και της στήλης "Sneaker History" εγκαινιάσαμε δύο νέες στήλες, τη "Say My Name" όπου ελέγχουμε το επίπεδο των sneakerικές σας γνώσεων και τη στήλη "Α Look Back" όπου ποστάρονται παλαιότερες αναρτήσεις που συνδέονται με κωδικούς της συλλογής μου οι οποίες (αναρτήσεις) δημοσιεύτηκαν πριν ετοιμαστεί η σελίδα στο Facebook. Η αχίλλειος πτέρνα μου παραμένει η εύρυθμη λειτουργία του καναλιού στο Youtube στη βιντεοθήκη του οποίου προστέθηκε μονάχα ένα και μόνο βιντεάκι! Τέλος, λίγο πριν φύγει το 2019 και μετά από πολύ διαβούλευση είπαμε να εισέλθουμε σε ένα ακόμη μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram στο οποίο βρίσκομαι ακόμη στο στάδιο εκμάθησής του. Σε εξωαγωνιστικά θέματα τώρα, ο GreekSneakCollector έτυχε της ευχάριστης πρόσκλησης και της τιμής να συμμετάσχει στην NBA Fantasy League που διοργανώνει η σελίδα Shake 'n' Bake όπου αν και rookie η πορεία της Monstars Squad κρίνεται κατ' εμέ και μέχρι στιγμής ως εξαιρετική.
Τώρα ξέρετε τι ακολουθεί! Ένα πολύ μα πάρα πολύ ΜΕΓΑΛΟ Ε-Υ-Χ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ω απ' τα βάθη της καρδιάς μου σ' όλους εσάς, φίλους, γνωστούς κι αγνώστους που επισκεφτήκατε μία ή και περισσότερες φορές το blog για να αναγνώσετε κάποιο άρθρο-α, για να διατυπώσετε το ή τα σχόλιά σας, είτε για να κάνετε ένα απλό thumbs-up (Like κοινώς) σε κάτι που σας άρεσε ή για να δηλώσετε ακόλουθοι (followers). Εύχομαι να ευχαριστηθήκατε και τη φετινή σας βόλτα στο ιστολόγιο του GreekSneakCollector!
Keep Hooping!!