6 Νοεμβρίου 2013

Testing Adidas Rose 4

Με τον Derrick Rose να κάνει δυναμική επιστροφή στα αμερικανικά παρκέ μετά από 18 μήνες απουσίας από αυτά, η Adidas κατασκεύασε γι' αυτόν ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μοντέλα της τελευταίας πενταετίας. Η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να προμηθεύσει τον νούμερο ένα "μπασκετικό" αθλητή της με ένα παπούτσι που ξεχωρίζει από μακριά ακόμη και μέσω των τηλεοπτικών δεκτών. Σχεδιαστικά διατήρησαν τη σιλουέτα του περσινού μοντέλου - που δε "τίμησε" ο Derrick - το οποίο όμως είναι "χωρισμένο" με μια κάθετη γραμμή δημιουργώντας έτσι δύο προσωπικότητες, όπως ακριβώς είναι και ο χαρακτήρας του παίχτη εντός και εκτός αγωνιστικών γραμμών.
Τεχνολογικά όπως ανέφερα και σε προηγούμενη ανάρτησή μου στη οποία μπορείτε να ανατρέξετε, διαθέτει τις τεχνολογίες Puremotion, Sprintframe, Sprintweb, Geofit και adiPrene. Αν και πολλοί απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι απουσιάζει η νέα αντικραδασμική τεχνολογία Boost που παρουσίασε το 2012 η Adidas, εντούτοις ήταν αρκετοί αυτοί που βρήκαν αρκετά ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα.
Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τρία βίντεο από αξιολογήσεις που έγιναν σχετικά με το νέο Adidas Rose 4. Δείτε γιατί ίσως σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν αξίζουν τα ευρώ σας.