28 Οκτωβρίου 2013

Testing Nike Zoom Soldier VII

Αυτή τη φορά δε θα αναφερθώ σε κάποιο από τα γνωστά παπούτσια της "επίσημης" σειράς του LeBron James, αλλά στο φθηνό Zoom Soldier VI. Αποτελεί ουσιαστικά μια εναλλακτική λύση για όσους βρίσκουν ακριβή τη σειρά LeBron αλλά θέλουν το παπούτσι τους να φέρει την υπογραφή του σπουδαίου άσσου των αμερικανικών παρκέ. Η σειρά Zoom Soldier έχει φτάσει αισίως τα εφτά μοντέλα, τα οποία θα έλεγα ότι αξίζουν της προσοχής σας.
Έχει ενσωματωμένες όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της Nike αρμονικά συνδυασμένες. Το εξωτερικό μέρος είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από Hyperfuse υλικό και προσφέρει άνεση με ταυτόχρονη μείωση του όποιου βάρους του. Επίσης, διαθέτει για την απορρόφηση των κραδασμών δύο ανεξάρτητους θύλακες Zoom Air σε φτέρνα και μπροστινό μέρος του πέλματος. Τέλος, να μη παραλείψω να αναφερθώ και στο εμφανές αλλά άκρως λειτουργικό στραπ που "κλειδώνει" το πόδι μέσα στο παπούτσι για επιπρόσθετη ασφάλεια και καλύτερα "κρατήματα".
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βιντεάκια για να ακούσετε τις απόψεις των ειδικών και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Για πάμε λοιπόν....