14 Οκτωβρίου 2013

Testing Air Jordan CP3 VII

Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε να διατίθεται το έβδομο κατά σειρά παπούτσι του Chris Paul με την Jordan Brand. Τα CP3 αποτελούν τη δεύτερη πιο επιτυχημένη σειρά παπουτσιών της Jordan μετά από εκείνη του Carmelo Anthony. Πρόκειται για ακόμη ένα "χαμηλό" μοντέλο που εξωτερικά δε διαφέρει πολύ από το προηγούμενο.
Οι ενσωματωμένες τεχνολογίες Podulite και Zoom Air έχουν συνδυαστεί αρμονικά ώστε οι κραδασμοί να απορροφώνται όσο το δυνατό καλύτερα. Τα καλώδια Flywire είναι εμφανή περισσότερο από ποτέ, μειώνοντας έτσι αισθητά το συνολικό βάρος του παπουτσιού. Επίσης, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ροή αέρα μέσα από αυτό χωρίς όμως να έχει θυσιάσει κάτι από τα "κρατήματα" του ενώ παράλληλα η πρόσφυση του έχει διατηρηθεί σχεδόν ίδια με εκείνη του CP3 VI.
Στην Ελλάδα έχει ήδη εμφανιστεί σε αρκετά καταστήματα και αναμένονται στο 2014 επιπλέον νέοι χρωματικοί συνδυασμοί του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βιντεάκια που μας εκθέτουν τις γνώμες τους για το CP3 VII και να αποφασίσετε αν αξίζουν της προσοχής σας και φυσικά των χρημάτων σας.