15 Ιουλίου 2022

Witness 7 that used to be 6!! (official photos)

Η πασίγνωστη και χιλιοεκτελεσμένη συνταγή του "ain't broke, don't fix it" βρίσκει για ακόμη φορά εφαρμογή σε ένα signature μοντέλο ακόμη κι αν πρόκειται για takedown συλλογή. Για να μη μπερδεύεστε το εικονιζόμενο μπασκετικό είναι το Nike LeBron Witness 7 και με το Witness 6 μοιάζουν χωρίς καμία υπερβολή σαν δύο σταγόνες νερό. Να σημειωθεί εδώ πως είναι η δεύτερη φορά στην εν λόγω συλλογή όπου δύο μοντέλα είναι κατά 99% ίδια αφού το Witness 5 ήταν "φτυστό" το Witness 4! Αυτά συμβαίνουν όταν έχει πολλές signature σειρές και ισάριθμες takedown συλλογές τους.
Το Nike LeBron Witness 7 διατήρησε όχι μονάχα τα υλικά κατασκευής του Witness 6 αλλά και τις γραμμές του. Το πλαίσιό του είναι μια σύνθεση mesh με ballist mesh περιμετρικά των αστραγάλων με δύο πρόσθετα ζεύγη οπών χαμηλά στη γλώσσα. Τα δύο πτερύγια που αγκαλιάζουν το πίσω μέρος έχουν ελαφρώς επανασχεδιαστεί με τους "σατανάδες" σχεδιαστές να μετακινούν το swoosh λογότυπο στην εξωτερική πλευρά κι εκείνο του LeBron στην εσωτερική με οριζόντια πλέον κατεύθυνση και τα δύο. Βρε τι σκέφτηκαν πάλι τα ζουλάπια! Η σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας όπως και το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας είναι ακριβώς μα ακριβώς ίδια με του Witness 6. Όσον αφορά το σχεδιασμό του τα λόγια θεωρώ πως είναι περιττά.
Η έλευση όπως κι η αρχική τιμή διάθεσης του Nike LeBron Witness 7 δεν έχουν γνωστοποιηθεί αλλά σ' ότι έχει να κάνει με τη τιμή του θα ναι σκάνδαλο να μην είναι η ίδια με το περσινό κωδικό.