23 Σεπτεμβρίου 2020

Testing Adidas D.O.N. Issue #2

Ο Donovan Mitchell κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη "φούσκα" της Walt Disney πραγματοποίησε τα παραγωγικότερα παιχνίδια από πλευράς σκοραρίσματος στην έως τώρα καριέρα του στο NBA αλλά δυστυχώς στο Game 7 εναντίον των Nuggets υπήρξε ο μοιραίος παίχτης για την ομάδα του. Ο πολυτάλαντος ηγέτης των Utah Jazz παρά τις κοινωνικές ανησυχίες του φρόντισε να αποκαλύψει το δεύτερο κωδικό της signature συλλογής του. Το ολοκαίνουργιο πατούμενο του "Spida" διαδέχεται το Adidas D.O.N. Issue #1 που πραγματοποίησε ίσως το καλύτερο ντεμπούτο signature συλλογής για την Adidas Basketball.
Το Adidas D.O.N. Issue #2 (DI2) ανήκει στην πολυπληθή κι ανταγωνιστικότατη κατηγορία των low-budget signatures οπότε σαν κατασκευή τηρεί αυστηρά όλα τα στάνταρτ που ατύπως έχουν "θεσπιστεί" απ' τις συμμετέχουσες συλλογές. Έχουμε λοιπόν ένα μπασκετικό για το άνωθεν μέρος του οποίου χρησιμοποιήθηκε παραδοσιακού τύπου mesh έχοντας για "φιλοξενούμενους" κομμάτια συνθετικού δέρματος σαν αυτό που βρίσκετε στην εσωτερική μεριά και screen-mesh στην αντίστοιχη εξωτερική αλλά και για το εξωτερικό heel counter. Η ενδιάμεση σόλα του DI2 προέρχεται εξ' ολοκλήρου από το αντικραδασμικό foam Bounce κι εμφανίζεται τριχοτομημένη ένεκα βεβαίως της τεχνολογίας Feet You Wear που επισήμως επανήλθε μετά από πολλά χρόνια στις τάξεις της γερμανικής εταιρείας. Σύμφωνα με αυτή τη τεχνολογία έχει σμιλευτεί η εξωτερική σόλα που παρουσιάζει τέσσερα σημεία επαφής για τη πρόσφυση των οποίων έχει επιταχθεί το spider-web μοτίβο χάραξης. Θα έλεγα ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό της εξωτερικής σόλας του N3XT L3V3L 2020 και του Harden Vol. 4. Σχεδιαστικά τώρα το D.O.N. Issue #2 είναι πολύ "τσουπωτό" εν συγκρίσει με το "κοντορεβιθούλικο" Issue #1 και βρίθει από φαρδιές γραμμές ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλούς παιχνιδιάρικους χρωματισμούς αλλά και σε εκδόσεις εμπνευσμένες από τον κυανέρυθρο ιπτάμενο υπερήρωα της Marvel. Τα εκατέρωθεν πλευρικά πάνελ θυμίζουν τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ (του ορθόδοξου) και το σχεδόν ημιανεξάρτητο εξωτερικό heel counter όπου φιλοξενείται το λογότυπο του παίχτη είναι τα βασικά σημεία αναφοράς στη σιλουέτα του Issue #2.
Για τους υποστηρικτές του Donovan "Spida" Mitchell αλλά και για τους φανατικούς οπαδούς των Utah Jazz που βρήκαν στο πρόσωπο του #45 τον επόμενο ήρωά τους, το Adidas D.O.N. Issue #2 αποτελεί μονόδρομος σαν επιλογή! To παπούτσι διατίθεται εδώ και καιρό στην ελληνική αγορά και μπορείτε να το αναζητήσετε πανεύκολα! Ακολουθούν τα λεπτομερή performing βιντεάκια από τους διαδικτυακούς testers ώστε να σχηματίσετε μια σφαιρικότερη εικόνα για το δεύτερο D.O.N. πριν το πάρετε απόφαση να το προσθέσετε στη συλλογή σας!