24 Οκτωβρίου 2019

Το Under Armour Curry 7 είναι εδώ!! (official photos)

Ο Stephen Curry και οι Golden State Warriors πρόκειται να ξεκινήσουν την αγωνιστική περίοδο 2019/20 στο NBA στο νεοσύστατο γήπεδο του Σαν Φρανσίσκο. Με τον Kevin Durant να αναχωρεί για το Μπρούκλιν, ο Steph εκκινεί τη πρώτη του σεζόν χωρίς τον Splash Brother του έπειτα από το καλοκαίρι του 2011 και όλα τα σημάδια δείχνουν ότι θα κάνει μια φανταστική χρονιά. Ο Στεφανάκος θα φορέσει απ' την αρχή κόλας της φετινής σεζόν το έβδομο signature παπούτσι του δια χειρός βέβαια Under Armour.
Το Under Armour Curry 7 είναι ένα μπασκετικό πολύ χαμηλού προφίλ κι είναι συσκευασμένο με ένα ενισχυμένο σύστημα απορρόφησης κραδασμών που συνδυάζει το Micro G και το HOVR. Το άνωθεν μέρος του συνδυάζει αναπνεύσιμο mesh με δερμάτινες επικαλύψεις και TPU επιστρώσεις σχεδόν σε όλη του την έκταση και με τη κατασκευή να παραμένει εντούτοις ελαφριά. Στην ενδιάμεση σόλα διακρίνουμε μια λεπτή ευέλικτη πλάκα που λειτουργεί ως "συντονιστής" παρέχοντας σταθερότητα μεταξύ των HOVR και Micro G στρωμάτων. Μια αποσυνδεδεμένη φτέρνα επιτρέπει φυσική κίνηση ενώ το μοτίβο ψαροκόκαλου με μεταβλητή χάραξη που επιλέχθηκε προσφέρει αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης ανάλογα με τη πίεση που της ασκείται. Η επωνυμία της UA είναι ελάχιστη ως συνήθως για Curry πατούμενο ενώ το έμβλημα του Στεφανάκου εντοπίζεται μόνο χαμηλά στον αστράγαλο κι η υπογραφή του υπάρχει στην εσωτερική μεριά της γλώσσας.
Η εικονιζόμενη έκδοση του Undrer Armour Curry 7 έχει το παρατσούκλι "UNDRTD" και πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου στο UA.com. Cop or drop?