26 Μαΐου 2018

Adidas D Lillard 3 (On Tour)

Το Adidas D Lillard 3 ναι μεν ξεκίνησε να διατίθεται περί τα τέλη Δεκέμβρη του 2016 παρ' όλα αυτά κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου κυκλοφόρησε σε αρκετούς χρωματικούς συνδυασμούς. Βέβαια δεν έφτασε σε αριθμό τις εκδόσεις που είδαμε το D Lillard 2 κάτι σπάνιο για σύγχρονο μπασκετικό της Three Stripes. Οι πρώτοι δύο χρωματισμοί που είδαμε το D Lillard 3 είναι το ασπρόμαυρο γνωστότερο ως "Rip City" και το κατακόκκινο "Roots" ενώ από κοντά ακολούθησε και το "Chinese New Year" το κομψότερο όλων κατ' εμέ. Η τέταρτη κατά σειρά έκδοση που παρουσιάστηκε ήταν η μαυρόασπρη "On Tour" που προοριζόταν να φορεθεί από τον Δαμιανό στις εκτός Moda Center "εξορμήσεις" της ομάδας του. It's Dame time!
Το Adidas D Lillard 3 "On Tour" είναι ουσιαστικά η μαύρη εκδοχή του "Rip City". Το λευκό fused mesh του "Rip" αντικαταστάθηκε με κατάμαυρο fused mesh κάτι που επέβαλε τη χρωματική μεταβολή των λιγοστών διακοσμητικών στοιχείων που φέρει το παπούτσι. Τα Three Stripes έγιναν αυτομάτως λευκά ενώ το λογότυπο του Dame στη "φράντζα" της γλώσσας του μοντέλου βάφτηκε στα κόκκινα. Όλα τα υπόλοιπα μέρη του παρέμειναν ακριβώς ίδια με εξαίρεση φυσικά την επιλογή του μαύρου χρώματος για το πίσω τμήμα της εξωτερικής σόλας του κάτι που φυσικά "ανάγκασε" και εκείνα τα Three Stripes να ντυθούν στα λευκά. Ακολούθησαν κι άλλοι χρωματισμοί του τρίτου D Lillard ("BHM", "All Star", "Legacy", "West Campus", "By Any Means") αλλά ο ηγέτης των Blazers "αναλώθηκε" φορώντας ως επί το πλείστον κάποιες απ' τις πρώτες τέσσερις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν.
Για να μάθετε πολλά περισσότερα για το εν λόγω μπασκετικό μοντέλο της /// σας προτρέπω να κλικάρετε επάνω στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://greeksneakcollector.blogspot.com/2017/03/adidas-d-lillard-3-rip-city_9.html