12 Μαρτίου 2018

Καθ' οδόν το νέο Under Armour Curry 5 (preview)

Η Under Armour όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο για να μη πω στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής του πέμπτου μοντέλου της signature σειράς του Stephen Curry. Αν θυμηθεί κανείς πως τέτοια περίπου εποχή το 2017 άρχισαν να διαρρέουν στο διαδίκτυο οι πρώτες θολές κι ανεπίσημες φωτογραφίες του Curry 4 τότε ίσως οι πεντακάθαρες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν κάμποσες ώρες ίσως και να απεικονίζουν το Under Armour Curry 5. Κάτι λιγότερο από 17 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου μην εκπλαγείτε αν δείτε στα Playoffs τον φίλτατο Στεφανάκο να αγωνίζεται φορώντας τα νέα του πατούμενα.
Το φημολογούμενο Under Armour Curry V πιθανότατα να χει ως "επίσημη ενδυμασία" του την low εκδοχή αν και κακά τα ψέματα το Curry 4 ήταν low απλά "φόραγε" κι ένα ελαστικό ζιβάγκο. Στις φώτος που φιλοξενούνται στην ανάρτηση βλέπουμε ένα μοντέλο που ναι βασισμένο στο κοντό Curry 4 έχοντας όμως υποστεί κάποιες ελαφρές τροποποιήσεις. Το κέλυφός του δείχνει ότι έχει δομηθεί με βάση δύο υλικά κατασκευής εκ των οποίων τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα ενιαίο καλτσοειδές ελαστικό bootie σημαντικό κομμάτι του οποίου καλύπτεται από ένα άλλο υλικό αγνώστου προελεύσεως. Θεωρώ πως η ενδιάμεση σόλα θα χει συσταθεί από το ίδιο αντικραδασμικό υλικό με το οποίο κατασκευάστηκε η ενδιάμεση σόλα του τελευταίου Curry. Φυσιογνωμικά και οι δύο σόλες δείχνουν παραπλήσιες ενώ το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλα έχει τροποποιηθεί καθώς δε βασίζεται σε ομόκεντρους κύκλους αλλά σε τετράγωνα. Σ' ότι έχει να κάνει με το παρουσιαστικό του πέμπτου Curry μου κάνει εντύπωση η απουσία ενός μεγάλου λογοτύπου τόσο του Στεφ όσο και της UA κάτι που με βάζει σε σκέψεις. Βέβαια αν προσέξετε καλά τις φωτογραφίες θα δείτε πως υπάρχει το λογότυπο του Curry σε patch που ναι ραμμένο στο χείλος του bootie ενώ το UA έχει χαραχτεί στο χωριζόμενο - αλλά Ultra Boost - heel counter όμως και τα δύο λογότυπα περνούν σχεδόν απαρατήρητα.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες σχετικά με το Under Armour Curry 5 οπότε ούτε λόγος για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, την τιμή διάθεσής του αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές του.