6 Μαΐου 2014

Testing Adidas CrazyQuick 2

Το παπούτσι που σίγουρα ξεχωρίζει περισσότερο στα φετινά Play Off δεν είναι άλλο από το Adidas Crazyquick 2 που το φορούν δύο απ' τα καλύτερα guard της νέας γενιάς, οι Damien Lillard των Portland Trailblazers και John Wall των Washington Wizards. Η Adidas έσπευσε γρήγορα να δώσει συνέχεια στο πιο πολυσυζητημένο και ενός εκ των κορυφαίων μπασκετικών της περασμένης σεζόν και το αποτέλεσμα ίσως να τη δικαιώσει.
Το νέο Adidas Crazyquick έχει υποστεί ορισμένες επεμβάσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά. Αναμφίβολα η μεγαλύτερη αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση είναι η μετατόπιση των τριών χαρακτηριστικών γραμμών της εταιρείας στα "πλευρά" της φτέρνας. Η τοποθέτησή τους σε αυτό το σημείο καθώς και η ελαφρά τους κλίση, δημιουργούν μια αίσθηση κίνησης του παπουτσιού. Η μεγαλύτερη όμως τεχνολογική μετατροπή που έχει υποστεί το μοντέλο είναι η αντικατάσταση του λάτεξ υλικού που χρησιμοποίησε η Adidas για τη κατασκευή του επάνω τμήματος του CQ1 με συνδυασμό υλικών όπως mesh και fuse. Το λάτεξ υλικό της τεχνολογίας Techfit που προϋπήρχε δεν εξαλείφθηκε πλήρως απλά περιορίστηκε μόνο στη περιοχή της γλώσσας. Πέραν των δύο προαναφερθέντων αλλαγών, στο νέο Crazyquick διατηρήθηκαν οι τεχνολογίες Sprintframe και Puremotion καθώς και το χαμηλό προφίλ του παπουτσιού, χαρακτηριστικό στοιχείο της σειράς.
Για εκείνους που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Adidas Crazyquick 2, μια ματιά στο παρακάτω βίντεο ίσως και να σας βοηθήσει. Το μοντέλο ήδη διατίθεται από αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα, όχι όμως σε όλους του χρωματισμούς που έχει επισήμως παρουσιαστεί.