23 Μαΐου 2014

Adidas Crazy Light Boost 4 (preview & update)

Όσοι πίστευαν ότι η σειρά Crazylight της Adidas ολοκληρώθηκε στη τρίτη του έκδοση μάλλον θα διαψευστούν ευχάριστα. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του παπουτσιού που πιθανότατα θα αποτελέσει το τέταρτο Crazylight της σειράς.
Όπως θα διαπιστώσετε και από τις επισυναπτόμενες εικόνες στο νέο Crazylight έχει ενσωματωθεί - όπως και στο νέο Adidas Rose 5 άλλωστε - η νέα αντικραδασμική τεχνολογία Boost. Απ' ότι φαίνεται μόνο στη περιοχή της φτέρνας θα υπάρχει το αφρώδες υλικό Boost, αν και θα ήταν προτιμότερο αν υπήρχε κατά μήκος όλης της σόλας. Πιθανότατα να είμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο ενσωμάτωσης της Boost τεχνολογίας σε παπούτσια πέραν από εκείνα του τρεξίματος. Επίσημη πρώτη επίσης θα κάνει και το νέο τεσσάρων στρωμάτων Sprintweb το οποίο δείχνει αρκετά ποιοτικό.
Σχεδιαστικά δε θυμίζει σε κάτι τους προγόνους του, πολύ περισσότερο τώρα που το σήμα κατατεθέν της σειράς οι χαρακτηριστικές τρεις ρίγες του κολάρου φαίνεται ότι "κατηφορίζουν" προς το κύριο σώμα του παπουτσιού.
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και πιο επίσημα στοιχεία του νέου Crazylight θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατό.
update Νέες φωτογραφίες του Adidas Crazylight 4 Boost κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά δεν είναι κάποιες εικονογραφήσεις του. Το εικονιζόμενο μοντέλο όπως φαίνεται έχει δανειστεί κάποια στοιχεία από το running Boost όπως το heel cap και η εξωτερική του σόλα, ενώ για πρώτη φορά παρουσιάζεται η τεχνολογία (ή το νέο "σασί" αν θέλετε) Stableframe που προφανώς θα αντικαταστήσει το επιτυχημένο αλλά ξεπερασμένο πια Sprintframe. Πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας τους ο φετινός Αύγουστος κάτι που μοιάζει λογικό αφού πλησιάζει το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις εταιρείες αθλητικών ειδών να λανσάρουν τα νέα τους προϊόντα.