18 Ιουνίου 2023

The renovation of Trae's line!! (official & unofficial photos)

Ο Trae Young είναι η αλήθεια πως φέτος δεν έθελξε με την αγωνιστική του ετοιμότητα όπως άλλωστε συνέβη και με τα πατούμενά του και κάπως έτσι προχωράμε στην ερχόμενη σεζόν. Ο ηγέτης των Hawks θα εκκινήσει την νέα σεζόν με ολοκαίνουργια πατούμενα, που σχεδιαστικά αλλά και τεχνολογικά είναι εντελώς διαφορετικά με ότι έχει προηγηθεί απ' την εν λόγω συλλογή.
Το Adidas Trae Young 3 έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις αν και μας λείπουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με κάποιες απ' τις τεχνολογίες του. Το άνωθεν τμήμα του Trae 3 είναι ένα είδος knit που μιμείται το ύφος του mesh κι όχι το ανάποδο όπως συνήθως συμβαίνει. Σε αυτό προσθέστε neoprene επένδυση και γλώσσα, τα λεπτά νήματα που ξεπηδούν μέσα από τα Three Stripes και λειτουργούν ως λούπες για τη διέλευση των κορδονιών συν ένα τυπικό heel cap. Το εντυπωσιακότερο σημείο της κατασκευής είναι η ενδιάμεση σόλα που χωρίς καμία υπερβολή είναι ξεπατικοσούρα του slide Adilette 22 όσον αφορά το μοτίβο της περιμέτρου του. Αυτό που δε γνωρίζουμε ακόμη είναι το είδος του foam που χρησιμοποιείται δηλαδή αν πρόκειται για Bounce ή LightStrike foam ή κάποιο συνδυασμό τους ή αν έχουμε κάποια νέα καινοτομία απ' την Adidas. Σχετικά με το μοτίβο χάραξης έχουμε δύο ειδών γόμες, μια διάφανη και μια συμπαγής με την μεν πρώτη να περιέχει herringbone και την άλλη circular μοτίβο. Το σχέδιο του Adidas Trae Young 3 είναι συμπαθητικότερο απ' του Trae 2 και περίπου στο ύφος του Trae Young 1 αλλά πολύ πιο σύγχρονο. Στο προσεχές Trae θα ντεμπουτάρει και το νέο λογότυπο του παίχτη που και πάλι είναι συνδυασμός των αρχικών του ονοματεπωνύμου του.
Το Adidas Trae Young 3 φημολογείται πως θα ξεκινήσεις να διατίθεται μετά τον Σεπτέμβριο και λίγο πριν την εκκίνηση της αγωνιστικής περιόδου 23-24! Η τιμή του παραμένει έως τώρα επτασφράγιστο μυστικό.