7 Ιουνίου 2023

Stay Lamelo with the 3rd model!! (official photos)

Βρε πως περνούν τα χρόνια! Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αναμένεται να δούμε το τρίο μοντέλο της signature συλλογής του δευτερότοκου κανακάρη της Ball φαμίλιας που κι αυτό θα είναι κάτι το διαφορετικό και πραγματικά "out of here". Σήμερα το πρωί τα χαράματα αποκαλύφθηκε επισήμως το Puma ΜΒ.03 και οι πρώτες εντυπώσεις γι' αυτό είναι κάπως μπερδεμένες.
Για το Puma MB.03 έχουμε ξανά ένα ημίψηλο μπασκετικό μοντέλο και περίπου στη κοψιά του MB.02 αλλά ριζικά ανανεωμένο όσον αφορά τα συστατικά δόμησης του πλαισίου. Για το κέλυφος λοιπόν έχουμε παραδοσιακού τύπου mesh που έχει καλυφθεί από ένα είδος υφαντού σα jacquard ένα πράγμα έχοντας πάντα την υποστήριξη fuse μονάχα όμως πέριξ του toe-cap. Στα υλικά προσθέστε κι ένα neoprene κολάρο που δείχνει και μάλλον είναι σίγουρα πολύ μπαμπάτσικο. Διπλού επιπέδου mesh όπου μέσα από τα σχισίματα ξεπροβάλει το παραδοσιακό mesh αλλά και μπόλικο fuse περιμετρικά του πλαισίου και στα σημεία που επιβάλλεται να υπάρχει με σκοπό τη προστασία. Σχετικά με το tooling της ενδιάμεσης του σόλας διάβασα πως θα έχουμε για πρώτη φορά διπλού τύπου Nitro foam με το σκληρότερο εκ των δύο να λειτουργεί σα σασί κι εντός το μαλακότερο Nitro να κάνει όλη τη δουλειά. Η εξωτερική του σόλα είναι πλήρως ανανεωμένη και επανασχεδιασμένη με ένα πολύ ιδιαίτερο μοτίβο χάραξης που ναι σα μικρά αστέρια. Κομμάτια της σόλα εκτείνονται σα νύχια επάνω στο πλαίσιο για λόγους υποστήριξης πρωτίστως αλλά και για styling. Συνολικά το σχέδιο του τρίτου Puma Ball είναι πολύ ιδιαίτερο κυρίως χάρη στα επιτηδευμένα σχισίματα του πλαισίου αλλά και στο slime μοτίβο που κυριαρχεί σε midsole και outsole.
Η πρώτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει το Puma MB.03 είναι η πολύχρωμη "Gutter Melo" που βλέπετε και θα ξεκινήσει να διατίθεται απ' τις 29 Ιουλίου στη τιμή των 175 δολαρίων. Αυτή κι αν είναι αύξηση για signature μοντέλο!