3 Μαΐου 2023

The 38 looks great!! (unofficial photos)

Ο Mike Conley Jr μπορεί να μας αποχαιρέτησε νωρίς από τα φετινά Playoffs, εντούτοις πρόλαβε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του ένεκα των νέων Τζορντανικών του. Σας είχα προϊδεάσει με μακρινές φωτογραφίες του επερχόμενου Air Jordan 38 και σήμερα επανορθώνω με κοντινότερες και λεπτομερέστερες φωτογραφίες του πανέμορφου νέου κωδικού της συλλογής.
Το Air Jordan 38 βλέπετε ότι θα είναι μετρίου αναστήματος ξεπερνώντας πολύ οριακά τους αστραγάλους. Τα υλικά δόμησης του πλαισίου ποικίλουν από συνθετικό δέρμα (?) σε κουτουπιέ, πέριξ της γλώσσας και στο πίσω μέρος, μέχρι αραχνούφαντο knit εκατέρωθεν των πλευρών που "μεταμορφώνεται" σε ένα είδος neoprene στο ύψος των αστραγάλων Αινιγματικά εντυπωσιακή δείχνει η ενδιάμεση σόλα του που πολύ πιθανό να συνδυάζει phylon σαν βάση με Formula 23 στο πάτωμα (το κόκκινο υλικό) και πολύ πιθανό να περιέχει κάποιο είδος Zoom Air που δυστυχώς δε μπορώ να αντιληφθώ. Οι γκρι μπάρες μάλλον αποτελούν μετεξέλιξη του Isoplate που πρωτοείδαμε στο Luka 1. Πραγματικό έργο τέχνης η εξωτερική σόλα με το μοτίβο χάραξης να είναι βασικό αλλά και περίεργο ιδίως στη περιοχή του μεταταρσίου. Το σχέδιο του Air Jordan 38 είναι κάτι μεταξύ Super.Fly 4, Jordan CP3.III και Shox BB4. Κοινώς ένα τουρλουμπούκι σχεδίων που με έναν ανεξήγητο τρόπο συνδυάζονται υπέροχα μεταξύ τους 
Καλώς εχόντων των πραγμάτων πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του Jordan 38 καθώς και πόσα βαλάντια θα κοστίζει.