1 Μαΐου 2023

HalleLuka these are looking good! (unofficial photos)

Dallas Mavericks και Luka Doncic μπορεί να μη απολαμβάνουμε στα φετινά Playoffs αλλά ο ηγέτης των Mavs πρόλαβε να αφήσει το αποτύπωμά του στο τέλος της σεζόν χάρη στα νέα του πατούμενα. Το Jordan Luka 2 το απολαύσαμε για λίγα λεπτά στο τελευταίο αγώνα των Mavs για τη φετινή σεζόν και ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του στις ασιατικές αγορές απ' όπου δηλαδή μας έρχονται οι παρακάτω φωτογραφίες.
Το Jordan Luka 2 έχει το ύφος και στυλ του Luka 1 αλλά είναι εμφανέστατα πιο "τουμπανιασμένο" και θελκτικότερο απ' ότι πριν. Έχουμε κλασικά ένα ημίψηλο προς το κοντό πλαίσιο με το ballistic mesh να αποτελεί το θεμέλιο λίθο του πλαισίου του αφού πάνω σ' αυτό έχουν ραφτεί επιφάνειες από nubuck και μπόλικο fuse για πρόσθετη ενίσχυση. Το Isoplate είναι ξανά παρόν, στο ίδιο ακριβώς σημείο κι έχοντας επιθετικότερο λουκ ενώ για τη σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας δε γνωρίζουμε αν θα χει το σετάρισμα του Luka 1 ή θα είναι 100% από Formula 23 foam αν και δεν αναγράφεται κάπου. Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας που δεν είναι συνεχιζόμενη καθώς την διαπερνούν κανάλια χωρίζοντάς της σε συγκεκριμένα τμήματα. Σα σχέδιο το Luka 2 είναι π-αν-έ-μ-ο-ρ-φ-ο ακόμη και σ' αυτό τον Black Panther χρωματισμό με το λογότυπο κλασικά στη γλώσσα όπως και το Jumpman στη midsole κάτι που τείνει να γίνει σήμα κατατεθέν της συλλογής.
Για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του Jordan Luka 2 δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι όπως και για την αρχική του τιμή αλλά πιθανολογώ πως το θα κυμαίνεται στα επίπεδα του προηγουμένου κωδικού.