5 Απριλίου 2023

Rigorer gives a signature to Reaves!! (official photos)

Με τις κινεζικές εταιρείες να χουν εισέλθει για τα καλά στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης ήταν αναμενόμενο πως θα βλέπαμε και νέους παίχτες να μπαίνουν δυναμικά στην κατηγορία. Μια απ' αυτές τις φίρμες είναι η Rigorer που μετρά μόλις χρόνια ζωής αλλά την μάθαμε μόλις πέρυσι όταν ανακοίνωσε ότι θα ενισχύει τη προσπάθεια του rookie Austin Reaves. Κάπως έτσι φτάσαμε στο προχθεσινό ανακοινωθέν όπου έγινε γνωστό ότι ο sophomore πια παίχτης των Lakers θα αποκτήσει τη δική του signature συλλογή.
Το Rigorer AR1 προφανώς βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αλλά μόλις προχθές παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο οι πρώτες επίσημες CGI (computer generated imagery) φωτογραφίες του. Για τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δε υπάρχει κάποια σίγουρη πληροφόρηση όμως σα σχέδιο δείχνει πολύ περιποιημένο και μελετημένο μολονότι θυμίζει κάτι μεταξύ Li-Ning και Anta. Παράλληλα έγινε γνωστό και το λογότυπο του παίχτη το οποίο θα κοσμεί αρκετά σημεία της σιλουέτας του παπουτσιού. Στο logo είναι η αλήθεια πως θέλουν λίγη δουλίτσα αφού μοιάζει σαν ανάποδο λογότυπο του Vince Carter!
Το Rigorer AR1 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι με την τιμή του λογικά να κυμαίνεται στα επίπεδα των low-budget κινέζικων signatures.