1 Ιουλίου 2019

To Kyrie 6 βρίσκεται καθ΄ οδόν!! (unofficial photos)

Το επερχόμενο μοντέλο της signature σειράς του Kyrie Irving θα έχει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον ιδίως μετά της επισημοποίησης της μετακίνησης του "Uncle Drew" στους Brooklyn Nets όπου και θα συνεργαστεί την μεθεπόμενη περίοδο με τον Kevin Durant. Κατά τη διάρκεια του ΣΚ που μας πέρασε παρουσιάστηκαν στο διαδίκτυο νεότερες και καθαρότερες φωτογραφίες του πολλά υποσχόμενου αλλά μια απ' τα ίδια Nike Kyrie 6.
Ο έκτος κωδικός της εμπορικότερης μπασκετικής σειράς της εταιρείας τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα κινηθεί κατά πως φαίνεται σε γνώριμα μονοπάτια συνδυάζοντας κάτι από Kyrie 4, 5 αλλά και από Low με ανεστραμμένο όμως το στραπ του. Το κέλυφος κατά τα 3/4 θα προέρχεται από engineered mesh και για το εναπομείναν μέρος θα χρησιμοποιείται nubuck ή συνθετικό δέρμα ανάλογα βέβαια την έκδοση συν ένα εξωτερικό heel counter από TPU. Το εγκάρσιο στραπ μου θυμίζει το αντίστοιχο στραπ που διέθετε το Nike KD 7 αλλά κομματάκι φαρδύτερο και με περισσότερη "διακόσμηση" ενώ στα δύο πρώτα ζεύγη eyelets βλέπουμε νάιλον θηλιές. Πάνω στο στραπ διακρίνουμε το νούμερο του κωδικού σε λατινική μορφή (VI) συν το τρόπον τινά illuminati σύμβολο που έφερε το Kyrie 5 στο heel counter του. Στο νέο τώρα heel counter εντοπίζουμε ένα άλλο γνώριμο σύμβολο του "Uncle Drew", το "Hamsa Hand" τατουάζ που κοσμεί έναν απ' τους ώμους του νέου ηγέτη των Nets σε ανάγλυφη φυσικά μορφή. Η ενδιάμεση σόλα του αναμένεται να είναι από phylon και στο έμπροσθεν τμήμα της θα περιέχεται ένας Zoom Turbo θύλακας αγνώστου βέβαια πάχους κι εύρους. Η εξωτερική σόλα όπως δείχνουν τα πράγματα θα ναι μονοκόμματη χωρίς περιττά ζιγκ-ζαγκ και κούρμπες και για την χάραξής έχουμε δύο θεματικές ενότητες, το "Hamsa Hand" στο μισό έμπροσθεν τμήμα και φύλλα από το Venus Flytrap στο υπόλοιπο.
Δεν υπάρχει πως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία διάθεσης και την αρχική του τιμή του Nike Kyrie 6. Να σημειωθεί επίσης πως στις ακόλουθες φωτογραφίες ίσως και να απεικονίζεται αντίγραφο ή πρώιμη κόπια του μοντέλου οπότε ενδέχεται να χει κάποιες μικροδιαφορές σε σχέση με την επίσημη βερσιόν που θα κυκλοφορήσει.