4 Απριλίου 2015

Adidas D Rose 6 Boost (preview)

Μπορεί η Adidas να μην επέλεξε να δημιουργήσει και για αυτή τη post season τη κλασική έκδοση .5 για το ομώνυμο πέμπτο μοντέλο της σειράς Rose, το γεγονός όμως αυτό δε σημαίνει ότι η γερμανική εταιρεία θα καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια της. Το έκτο κατά σειρά D Rose παπούτσι βρίσκεται ήδη στα σκαριά και μάλιστα σε πολύ προχωρημένο στάδιο αφού πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του.
Το νέο D Rose έχει εξοπλιστεί και πάλι με τη φρεσκότατη τεχνολογία Boost και φυσικά θα βρίσκεται κατά μήκος όλου του παπουτσιού. Όπως θα διαπιστώσετε και απ' τις παρακάτω εικόνες η ποσότητα των μικροκαψουλών Boost είναι λίγο παραπάνω απ' αυτή που συναντάμε στο τωρινό D Rose 5 και ως εκ τούτου η σόλα στη περιοχή της φτέρνας φαίνεται αρκετά πιο ψηλή. Από κει και πέρα ανάλογα την έκδοση θα υπάρχει και διαφορετικό υλικό για τη κατασκευή του βασικού μέρους του κελύφους ενώ σταθερή αξία δείχνουν να είναι κάτι ιμάντες. Οι ελαστικοί ίσως ιμάντες είναι τοποθετημένοι πάνω σε ένα Stableframe και διακρίνονται να ξεκινούν εκατέρωθεν των πλευρών του παπουτσιού, συνεχίζουν χιαστί πίσω και καταλήγουν στο τελευταίο ζεύγος οπών για τα κορδόνια (θυμίζει λιγάκι Adidas Crazy 8). Σε ένα μόνο χρώμα διακρίνεται το heel counter να ναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα ενώ στα άλλα χρώματα φαίνεται να ναι ανάλογο του βασικού υλικού του κελύφους. Τέλος, η εξωτερική σόλα δείχνει να είναι και πάλι ημιδιάφανη ώστε να διακρίνονται οι κάψουλες Boost, με τη χάραξή της όμως να είναι εντελώς νέα μιας και η παλιά κυματοειδής μορφή έδωσε τη θέση της σε γωνιακές γραμμές.
Για την ώρα αυτά τα νέα για το φημολογούμενο Adidas D Rose 6 Boost! Αν αυτή θα είναι η τελική του μορφή ή όχι αλλά και το πότε περιμένουμε να κυκλοφορήσει το εικονιζόμενο παπούτσι παραμένουν μέχρι στιγμής επτασφράγιστα μυστικά από την Adidas.