13 Ιουνίου 2013

Nike KD VI (preview)

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες του έκτου μοντέλου της σειράς παπουτσιών Kevin Durant και δεν ήθελα να πιστέψω ότι όντως αυτά θα είναι και τα επίσημα αγωνιστικά του παπούτσια!
Εκεί που χαρήκαμε με το περυσινό μοντέλο μιας και  ξανάφτιαξαν αξιόλογα "ψηλά" μπασκετικά, απ' ότι φαίνεται επιστρέφουμε στα ποδοσφαιρικά τύπου. Το μοντέλο όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες θυμίζει κατά πολύ τα Nike Lunar Hyperdunk Low με χαρακτηριστικότερα σημεία του το μεγάλο swoosh και το επίσης μεγάλο λογότυπο KD.
Τεχνολογικά το νέο μοντέλο είναι "ντυμένο" με πλαστικό fuse υλικό με αρκετά καλώδια flywire να διαχέονται μέσα απ' αυτό. Διατηρείται η 180 Air Max αερόσολα που βρισκόταν στο πίσω μέρος του KD V όπως επίσης και ο Zoom θύλακας στο μπροστά τμήμα. Αξιοπερίεργο στο KD VI είναι και η τεχνοτροπία που έχει χρησιμοποιηθεί όσο αφορά το "πέρασμα" των κορδονιών μέσα από κάτι που θυμίζει κουπαστή πλοίου.
Παρακάτω υπάρχουν μερικές εικόνες από το νέο μοντέλο σε δύο χρωματισμούς και προς το τέλος υπάρχει ένα από τα πρώτα βιντεάκια που κυκλοφόρησαν στο Youtube για αυτά.