13 Μαΐου 2016

Testing Under Armour Fire Shot

Η Under Armour έχει καταφέρει φέτος να μπει για τα καλά στο μάτι των μεγάλων ανταγωνιστών της σε ότι έχει να κάνει με τον μπασκετικό εξοπλισμό. Με το δεύτερο signature μοντέλο του back-to-back MVP να ξεπερνά σε πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα άλλες πολυετείς και καθιερωμένες στη συνείδηση των καταναλωτών σειρές, η UA φαίνεται πως θέλει να εισχωρήσει και στη κατηγορία των low budget μπασκετικών. Το νεοεμφανιζόμενο Under Armour Fire Shot αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας αυτή τη δύσκολη αποστολή χωρίς να "κουβαλάει" την υπογραφή κάποιου σύγχρονου αστέρα του NBA κάτι που έχουν θεσπίσει οι ανάλογες σειρές των Nike και Adidas.
Το Under Armour Fire Shot δεν έχει καμία σχέση τόσο εμφανισιακά όσο και τεχνολογικά με το πλέον premium μοντέλο που διαθέτει η UA, το Curry 2. Από απόψεως κατασκευής το Fire Shot διαθέτει ουκ ολίγες τεχνολογικές καινοτομίες τις αμερικάνικης εταιρείας. Το κυρίως σώμα του κελύφους του είναι από ελαφρύ και φυσιολογικά πορώδες mesh πάνω στο όποιο "συνδέεται" με έξυπνο τρόπο ένα κολάρο που βασίζεται στη τεχνολογία CompFit με neoprene εξωτερική επένδυση θυμίζοντας κάτι από GeoFit της Adidas. Όσοι πάντως ψάχνετε να βρείτε ένα οικονομικό μοντέλο της UA με ενδιάμεση σόλα από Micro G υλικό τότε το Fire Shot είναι μια καλή επιλογή. Σ' ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του Fire Shot θα έλεγα πως πρόκειται για μια συμπαθητική σιλουέτα που μοιάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό με κείνη του παλιού UA G Juke. Το μεγάλο και χαρακτηριστικό σήμα της εταιρείας μπορεί να είναι κομματάκι υπερβολικό παρ' όλα αυτά συνηθίζεται.
Το συμπαθές και αρκετά οικονομικό Under Armour Fire Shot κυκλοφορεί εδώ και κάμποσο καιρό και στην ελληνική αγορά και θεωρείται ως μια καλή λύση ακόμη και για ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ. Όπως πάντα σας συστήνω να παρακολουθήσετε το δεκάλεπτο βιντεάκι που ακολουθεί για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο της Under Armour.