24 Φεβρουαρίου 2015

Nike Hyperdunk 2015 (preview)

Τελικά κατά πως φαίνεται θα υπάρξει συνέχεια στη σειρά Hyperdunk από τη Nike. Το Nike Hyperdunk 2015 θα αποτελέσει το έβδομο μοντέλο της σειράς που ξεκίνησε το 2008 και από το 2010 και μετά, εμφανίζεται κάθε χρόνο ανανεωμένο και εντελώς διαφορετικό.
Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό, μαρτυρούν ένα ολοκαίνουργιο Hyperdunk με πολλά "δανεικά" σχεδιαστικά στοιχεία από προηγούμενα μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας. Θα διαπιστώσετε πως το νέο μοντέλο είναι αρκετά ψηλό και αναπόφευκτα στο μυαλό μας έρχεται το Nike Kobe IX Elite. Από κει και πέρα φαίνεται το υλικό κατασκευής του κελύφους να είναι από mesh και μάλιστα ενιαίο κομμάτι με καλώδια Flywire να διαχέονται μέσα σ΄αυτό και να καταλήγουν σε θηλιές για τα κορδόνια. Σίγουρα όλη αυτή η δομή θα σας θυμίζει το επαναστατικό Nike Hyperrev του 2014 και όχι άδικα. Η εξωτερική του σόλα είναι αρκετά υπερυψωμένη στη περιοχή της φτέρνας με σκοπό να λειτουργεί και σαν heel counter κάτι που είδαμε στο Nike Hyperdunk 2013, με τη παρουσιαζόμενη όμως νέα μορφή της να είναι πιο λιτή και "εξευγενισμένη". Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα χρησιμοποιηθεί Lunarlon σόλα ή κάποιος συνδυασμός Lunarlon και Zoom Air ή κάτι άλλο.
Προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες μέχρι να μάθουμε περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με το νεότερο μέλος της οικογένειας Hyperdunk.