25 Ιανουαρίου 2018

Testing Under Armour Drive 4

Κι όμως είναι αλήθεια η Under Armour πέραν της signature σειράς μπασκετικών με την υπογραφή του Stephen Curry διαθέτει ακόμη μια σειρά η οποία μπορεί να μη φέρει την "πιστοποίηση" κάποιου μεγάλου σταρ του NBA παρ' όλα αυτά όμως βρίσκεται ήδη στον τέταρτο χρόνο ζωής της. Το Under Armour Drive 4 είναι η συνέχεια του πρώτου κωδικού μοντέλου της UA που δοκίμασε ο δις-MVP προτού "εκκινήσει" η δική του σειρά. Έκτοτε αυτή η μη-signature σειρά συνεχίζει να εξελίσσεται μέχρι που φέτος προέκυψε και αλλαγή της ονομασίας της αφού "αποχώρησε" μία απ' τις τεχνολογίες με την οποία πορεύονταν όλα αυτά τα χρόνια.
Το Under Armour Drive 4 είναι μια συμπαγέστατη κατασκευή το άνωθεν μέρος της οποίας είναι ένα bootie υπόστρωμα από neoprene υλικό και πάνω σε αυτό έχει συνδεθεί μια στρώση από textile mesh αν και η εταιρεία σε κάποια από διαφημιστικά της banner-άκια ανέφερε πως το μοντέλο αξιοποιεί τη νέα τεχνολογία Threadborne που υπήρχε και στο Curry 3. Ένα εξωτερικά μεγάλο TPU heel counter μαζί με το πανύψηλο κολάρο που θυμίζει κάτι ζιβάγκο περασμένων δεκαετιών αναλαμβάνουν να κρατήσουν "εγκλωβισμένο" και στη θέση του το πόδι του εκάστοτε χρήστη. Εν συνεχεία έχουμε μια ενδιάμεση σόλα από παραδοσιακό EVA υλικό αλλά στη περιοχή της φτέρνας φιλοξενείται το γνωστό αφρώδες υλικό Micro G. Αυτή η σα θωρηκτό κατασκευή ολοκληρώνεται με μια εξωτερική σόλα που περιέχει τη γνωστή και πατροπαράδοτη κυματοειδή χάραξη ενώ ένα μεγάλο torsion plate αποτρέπει τις όποιες δυσάρεστες υπερεκτάσεις του πέλματος. Στα του σχεδιασμού τώρα το τανκ δείχνει πολύ στιβαρό και ακλόνητο και απ' τις έως τώρα εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει διαπιστώνεται ένα έντονο παιχνίδι μεταξύ των υλικών του άνωθεν μέρους ενώ το λογότυπο της UA έχει μια διακριτική παρουσία που συνήθως "χάνεται" μέσα στις φαρδιές γραμμές του μοντέλου.
Το Under Armour Drive 4 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά εδώ και πάρα πολύ καιρό και αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση της εταιρείας μετά τα πολυδιαφημισμένα Curry. Στο εξωτερικό μπορεί να βρει κάποιος και την κοντή έκδοσή του με τη χαμηλή "λαιμόκοψη" σε περίπτωση που δεν είστε φαν των ζιβάγκο-τύπου μπασκετικών. Παρακάτω υπάρχουν συγκεντρωμένα κάποια performing βιντεάκια σχετικά με το Drive 4 ώστε να έχετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται σε περίπτωση που βρίσκεστε σε αναζήτηση ενός οικονομικού και αρκετά αξιόλογου μπασκετικού.