8 Ιουλίου 2015

Adidas J Wall 2 (preview)

Χτες διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες του δεύτερου παπουτσιού της signature σειράς παπουτσιών του John Wall. Μετά την απρόσμενα τεράστια επιτυχία που γνώρισε το Adidas J Wall 1, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να σχεδιάσει τη συνέχεια της σειράς και ομολογουμένως το αποτέλεσμα που βλέπουμε στις πρώτες εικόνες είναι εξαιρετικό. Κατά πως φαίνεται η Adidas τελικά μάλλον έχει πάρει στα σοβαρά τις signature σειρές της σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιόδους.
Το Adidas J Wall 2 εκτός απ' το λογότυπο του αθλητή των Μάγων δεν έχει κανένα κοινό σημείο, τουλάχιστον εξωτερικά με το πρόγονό του. Για την εξωτερική του εμφάνιση η Adidas "άντλησε" ιδέες απ' ότι φαίνεται από τις σειρές D Rose και Rose 773 και αυτό το λέω βασιζόμενος στα "Three Stripes" του πίσω μέρους που κατηφορίζουν στη φτέρνα. Η εξωτερική σόλα τόσο σε χάραξη όσο και σε κατασκευή θυμίζει το Adidas D Rose IV που ήταν χωρισμένη στα δύο, με μόνη διαφορά ίσως την ενδιάμεση σόλα που μπορεί και να ναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένη από υλικό adiPrene+. Αυτό που δε μπορώ να διακρίνω ακόμη είναι το υλικό που χρησιμοποιείται για το κέλυφος του μιας και δε φαίνεται να είναι από mesh αλλά από ένα είδος fuse υλικού ή κάτι ανάλογο με αυτό που είδαμε στο Adidas Crazy Light Boost 2014. Εντυπωσιακότερο σημείο του νέου J Wall είναι το περιφερειακό toe cap που θυμίζει αρκετά εκείνο του Adidas D Lillard 1 και του Air Jordan Melo M3 σε πιο "χοντροκομμένο" εκδοχή όχι όμως σε σημείο που να αλλοιώνει το συνολικό παρουσιαστικό του παπουτσιού.  Ένα ακόμη όμορφο σημείο του J Wall 2 είναι το μεγενθυμένο λογότυπο του παίχτη στην εξωτερική σόλα, αντικαθιστώντας το όνομα του παίχτη που ευφυώς προϋπήρχε.
Σύμφωνα με τον γκαρντ των Washington Wizards το προσωπικό του παπούτσι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Τώρα πότε θα παρουσιαστεί στην εγχώρια αγορά παραμένει φυσικά άγνωστο κάτι πολύ λογικό. Επίσης, η τιμή με την οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται παραμένει και αυτή ακόμη άγνωστη αλλά προβλέπω να είναι λίγο ακριβότερο από το προκάτοχό του. Για την ώρα ρίχτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και θα φροντίσω να ενημερώσω τη παρούσα ανάρτηση το ταχύτερο δυνατό αν προκύψει κάτι νεότερο σχετικά με το Adidas J Wall 2.