10 Ιουνίου 2014

Testing Air Jordan Super.Fly 2 PO

Η Jordan Brand αναβάθμισε και φέτος τα μπασκετικά παπούτσια όλων των αθλητών της που θα συμμετείχαν στα Playoffs ακόμη και αυτών που τελικά δε τα κατάφεραν να μπουν στις δύο προνομιούχες οκτάδες (βλέπε Carmelo Anthony). Το Air Jordan Superfly 2 συντρόφευε για όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου τον Blake Griffin των Los Angeles Clippers και ήρθε η ώρα και αυτού να υποστεί το αναπόφευκτο update. Η PO έκδοση όπως "βαφτίστηκε" θα αποτελούσε αναπόσπαστο στοιχείο του ηγέτη της πιο πολυσυζητημένης ομάδας του NBA το τελευταίο διάστημα, για εξωαγωνιστικούς όμως λόγους.
Το παπούτσι τεχνολογικά δεν διαφέρει καθόλου απ' την ορίτζιναλ εκδοχή του, όμως οι μετατροπές που έχει υποστεί το κέλυφος του παπουτσιού είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Ουσιαστικά το επάνω μέρος έχει επανασχεδιαστεί και έχουν αξιοποιηθεί αρκετά υλικά σε διαφορετικές βέβαια αναλογίες, δέρμα (ή απομίμηση του) περιμετρικά των οπών που διέρχονται τα κορδόνια, εξωτερικό πλαστικό heel cap για επιπλέον υποστήριξη, fuse υλικό που καλύπτει το υπόλοιπο μέρος κατασκευής και σε μικρότερη έκταση σε σχέση με την og έκδοση και φυσικά τα πασίγνωστα καλώδια Flywire. Η χάραξη της εξωτερικής σόλας όπως και η τεχνολογία Flight Plate διατηρήθηκαν ίδιες μιας και η "μίξη" τους έχει ήδη κριθεί ως απολύτως επιτυχημένη.
Τα παπούτσια κυκλοφορούν στην Ελλάδα εδώ και κάμποσο καιρό και η τιμή διάθεσής τους κινείται μέσα σε λογικά για την εποχή επίπεδα. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και αποφασίστε αν το νέο Superfly αξίζει τα λεφτά του ή όχι ή θα επιμείνετε στη προηγούμενη εκδοχή του που ήδη βρίσκεται σε πολλά outlet καταστήματα της μαμάς εταιρείας.