16 Ιουνίου 2014

Τα σημαντικότερα μοντέλα για το 2014 (part 2)

Με τα περισσότερα εθνικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη να οδεύουν προς τη λήξη τους και τη σεζόν στο NBA να ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, θα περίμενε κανείς τις εταιρείες αθλητικών ειδών που ασχολούνται με την πορτοκαλί θεά να κάνουν κάποιο είδους καλοκαιρινό "διάλειμμα" αλλά κατά πως φαίνεται κάτι τέτοιο δε συμβαίνει πραγματικά. Αντιθέτως, ξεκινά γι' αυτές η περίοδος δημιουργίας και παρουσίασης των μπασκετικών παπουτσιών που θα πατήσουν στα παρκέ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Αρκετοί από εσάς θα θυμάστε ότι στις αρχές του 2014 δημιούργησα μια προσωπική λίστα με έντεκα μπασκετικά παπούτσια που αναμένονταν να κυκλοφορήσουν κατά το πρώτο 6μηνο του έτους. Με τον Ιούνιο να ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, αποφάσισα να δημιουργήσω μια ακόμη λίστα με εκείνα τα μπασκετικά που αναμένονται να κλέψουν τη παράσταση στο υπόλοιπο μισό του έτους. Έχω συμπεριλάβει και αυτή τη φορά συνολικά έντεκα μοντέλα μερικά εκ των οποίων είναι ρετρό επανεκδόσεις ενώ τα υπόλοιπα είναι νέες κυκλοφορίες.
Είναι σημαντικό να αναφέρω πως η λίστα αποτελείται από προσωπικές επιλογές και δημιουργήθηκε με βάση τις ημερομηνίες κυκλοφορίας που έχουν ανακοινωθεί απ΄ τις εταιρείες.

Air Jordan XX9

Air Jordan XI

Air Jordan VI

Adidas Rose 5

Adidas Crazylight 4 Boost

 Adidas KB8 II 

Nike Hyperdunk 2014

Nike Kobe 9 Elite Low

Nike Air Max Penny 1 Red

Reebook Blast

Under Armour Anatomix Spawn 2