15 Φεβρουαρίου 2014

Nike KD VI Elite (preview)

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της Elite έκδοσης του LeBron XI και οφείλω να ομολογήσω πως δεν εντυπωσιάστηκα. Ίσως αυτό να οφείλεται στους περίεργους χρωματισμούς που το είδα, ίσως στο τρόπο που έχει επανασχεδιαστεί η βασική έκδοση, ίσως λίγο απ' όλα. Σε συνέχεια λοιπόν των Elite εκδόσεων σειρά έχει το Nike KD VI. 
Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ένα KD VI κατά το ήμισυ ανανεωμένο αφού όπως θα διαπιστώσετε διατηρήθηκε ο σχεδιασμός του επάνω τμήματος με τη περίεργη γλώσσα,, αλλά αντικαταστάθηκε το κάτω τμήμα με πλήρως ορατή Zoom Air  σόλα. Τεχνολογικά πέραν της σόλας, εμφανής είναι η αντικατάσταση του fuse υλικού με hyperfuse που παραπέμπει στο LeBron X Low και ενισχύει ακόμη περισσότερο την αναπνευσιμότητά του, ενώ διατηρήθηκε η τεχνολογία Flywire με τα καλώδια να καταλήγουν ως οπές για τα κορδόνια όπως ακριβώς και στο LeBron X. Επίσης διαπιστώνω να έχει επανασχεδιαστεί και το μοτίβο της σόλας που θυμίζει κατά πολύ εκείνο του KD V.
Για τιμές και πότε θα παρουσιαστεί επίσημα ή θα εμφανιστεί στα καταστήματα νομίζω πως είναι αρκετά νωρίς για να το γνωρίζω, προς το παρόν απολαύστε τις παρακάτω εικόνες και αναμένω τα σχόλιά σας.