22 Ιανουαρίου 2014

Testing Air Jordan Melo M10

Ποιος θα το έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι η Jordan Brand θα είχε μια σειρά παπουτσιών με την υπογραφή κάποιου αστέρα του NBA και αυτός φυσικά δε θα ήταν ο ίδιος ο Μιχαλάκης. Ο Carmelo Anthony έχει πλέον το δέκατο δικό του παπούτσι με την κωδική ονομασία Melo M10.
Όταν διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Melo M10 ομολογώ πως ενθουσιάστηκα αρκετά. Ένα παπούτσι που έχει δανειστεί το "σασί" του βασικού παπουτσιού της σειράς Jordan (XX8) το οποίο έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές στο επάνω μέρος του, προς το καλύτερο θα έλεγα. Οι τεχνολογίες που διαθέτει είναι αυτές που υπάρχουν στο Jordan XX8 και XX8 SE, όπως το πρωτοποριακό σύστημα Flight Plate το οποίο συνδέεται με δύο ασυνήθιστα μεγάλους θύλακες Zoom Air. Το χωρισμένο heel cap αντικαταστάθηκε από ένα ενιαίο ασημί πλαίσιο και η "κουκούλα" ή το ελαστικό υλικό του XX8 και XX8 SΕ αντίστοιχα έδωσε τη θέση του σε premium υλικά που δε προσφέρουν ομολογουμένως καλό αερισμό του ποδιού όμως παραπέμπουν σε κλασικό παπούτσι των 90's.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι από τον γνωστό ιντερνετικό τύπο που προμηθεύεται, τεστάρει και μας παρουσιάζει την γνώμη του σχετικά με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του νέου Melo. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό και θα ήθελα όποιος το χει ήδη στη κατοχή του να μας γράψει σε ένα μήνυμα δύο λογία για τις εντυπώσεις που του αφήνει.