31 Δεκεμβρίου 2013

Testing Li Ning Way Of Wade 2.0

Η τελευταία μου ανάρτηση για το 2013 θα αφορά τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεύτερου μοντέλου Dwyane Wade από τη Κινεζική εταιρεία Li Ning. Το παπούτσι με τη κωδική ονομασία Way Of Wade 2.0 αποτελεί το επίσημο "πατούμενό" του για τη σεζόν 2013-2014 και θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο και στις Η.Π.Α.
Το νέο Wade έχει διατηρήσει πολλά από τα στοιχεία του προκατόχου του. Το επάνω μέρος είναι εξ' ολοκλήρου κατασκευασμένο από ποιοτικό δέρμα, πράγμα ασυνήθιστο στη σημερινή μας εποχή που η πλειοψηφία των αθλητικών παπουτσιών κατασκευάζεται από συνθετικά υλικά. Η εξωτερική σόλα είναι μια τυπική EVA σόλα, ενώ το μοντέλο είναι εφοδιασμένο και με carbon fiber του οποίου ένα τμήμα προεκτείνεται μέχρι και κάτω από το μεγάλο σας δάχτυλο για να προσφέρει περισσότερη ώθηση. Ως αντικραδασμική τεχνολογία έχει αξιοποιηθεί το σύστημα Bounce + που αναπτύχθηκε από την ίδια τη Li Ning.
Για το αν θα εμφανιστεί στην Ελλάδα μοντέλο της Li Ning με την υπογραφή του αστέρα των Miami Heat δε το γνωρίζω. Προς το παρόν παρακολουθείστε τα δύο παρακάτω βιντεάκια που εξηγούν αναλυτικότερα τα συν και τα πλην του Way Of Wade 2.
Από εμένα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ένα ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ 2014!!!