13 Ιουλίου 2013

Nike LeBron XI (preview & update)

Με τη σεζόν 2012-2013 να οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, η Nike αποφάσισε να δώσει μια μικρή ιδέα σχετικά με το ενδέκατο μοντέλο του LeBron James. Με τον πήχη προσδοκιών να έχει ανεβεί πολύ ψηλά εξαιτίας του LeBron X, η Nike αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ανανέωση του στυλ της σειράς.
Οι πρώτες φωτογραφίες από τη προπόνηση των Miami Heat, δείχνουν τον μεγάλο αστέρα του NBA να δοκιμάζει κάποια μαύρα παπούτσια που φημολογείται ότι είναι τα νέα LeBron XI. Δεν διακρίνεται κάποια εξωτερική Zoom σόλα όμως λογικά θα υπάρχει η κλασική εσωτερική συνδυασμένη με Lunar τεχνολογία. Όπως φαίνεται και απ' τις φωτογραφίες στο επάνω μέρος υπάρχει ένα είδος foamposite υλικού που λογικά θα το συντροφεύει και η τεχνολογία Flywire. Τώρα αν θα είναι αυτή η τελική του εικόνα με την οποία θα εμφανιστεί στα καταστήματα, ουδείς προς το παρόν γνωρίζει.
update Χτες έκαναν και την εμφάνισή τους νεότερες εικόνες του 11ου μοντέλου της σειράς LeBron και οφείλω να ομολογήσω ότι το μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με τους προγόνους του.