15 Ιανουαρίου 2016

Τρίτος χρόνος GreekSneakCollector!!

Σήμερα το blog του GreekSneakCollector κλείνει το τρίτο χρόνο λειτουργίας του και οδεύει ολοταχώς για τη τέταρτη sneaker season του! Oh yes! Κατεβλήθη μια σημαντική προσπάθεια για την αμεσότερη και έγκυρη καταγραφή των ειδήσεων σχετικά με τα αγαπημένα μας sneakers, κάτι που για μένα αποτέλεσε μια ευχάριστη διέξοδο από τη καθημερινότητα του εξαιρετικά ταραχώδους και περίεργου 2015.
Οι αναρτήσεις κατά το τρίτο χρόνο λειτουργίας του ιστολογίου ήταν σαφώς λιγότερες σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, όμως γι' αυτό "ευθύνεται" και η σελίδα στο Facebook που συνέβαλε κι αυτή τα μέγιστα στη γρηγορότερη ενημέρωσή σας για τα τεκταινόμενα του χώρου. Στα ίδια περίπου περυσινά επίπεδα κυμάνθηκε και η παρουσία μου στο Youtube αφού ως γνωστόν είμαι και καναλάρχης βεβαίως βεβαίως!
Και μετά από αυτή τη σύντομη έκθεση πεπραγραγμένων οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που διάβασαν έστω και μια ανάρτησή μου είτε απλώς περιηγήθηκαν στο ιστολόγιo. Επίσης, όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μου μέσω ιστολογίου και e-mail αλλά και μέσω της σελίδας στο Facebook. Δε υπόσχομαι πολλά για το 2016 παρ' όλα αυτά όμως θα προσπαθήσω να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό όσον αφορά τη δημοσίευση αναρτήσεων αλλά και τη ποιότητά τους.
Keep Hooping!!