25 Φεβρουαρίου 2014

Testing Nike Kobe 9 Elite

Ένα από τα πολυαναμενόμενα μπασκετικά της φετινής χρονιάς είναι τα ένατο Kobe από τη Nike. Αν και ο Black Mamba δεν αγωνίζεται αυτό το καιρό και πάλι εξαιτίας ενός τραυματισμού του, η αμερικάνικη εταιρεία αποφάσισε να τα προωθήσει μέσω δύο άλλων αστέρων της, τον DeMar DeRoZan των Toronto Raptors και τον Nick Young των Los Angeles Lakers.
Το Kobe 9 αποτελεί μια μετάλλαξη του προγόνου του καθώς το engineered mesh αντικαταστάθηκε με το νέας γενιάς Flyknit ενώ απέκτησε και "μπόι" αφού ψήλωσε αρκετά. Η εμφάνισή του αν και περίεργη (λόγω του ύψος του) είναι αρκετά ελκυστική με ωραίες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και με τις κλωστές του Flyknit να υπόσχονται πληθώρα χρωματικών επιλογών. Πέραν των προαναφερθέντων τεχνολογιών διαθέτει επίσης Flywire (ενσωματωμένο με το Flyknit), εσωτερική σόλα lunarlon και νέο μοτίβο χάραξης της εξωτερικής σόλας. Τέλος, στο παπούτσι έχουν τοποθετηθεί και μικρές επιφάνειες carbon για επιπλέον πλευρική στήριξη.
Στα παρακάτω βιντεάκια μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πρώτες εντυπώσεις κάποιων δοκιμαστών σχετικά με το πολλά υποσχόμενο Kobe 9. Οι δύο δοκιμαστές αναφέρονται στα πλεονεκτήματα αλλά και τα ελαφρά μειονεκτήματά του ενώ υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση σχετικά με το πως μπορείτε να προσφέρετε στο παπούτσι περισσότερο cushion.