13 Ιουνίου 2014

Adidas Rose 5 (preview & update)

Αν και μετράμε μόνο μερικές μέρες από τότε που μπήκε το 2014, οι αθλητικές εταιρείες ήδη έχουν σχεδιάσει ή βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης των νέων προϊόντων τους. Απ' ότι φαίνεται στην Adidas η λαϊκή παροιμία "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους καθώς διέρρευσαν κιόλας οι πρώτες εικόνες του πέμπτου μοντέλου Rose.
Η Adidas θα ενσωματώσει για πρώτη φορά σε ένα μπασκετικό της παπούτσι της τη νέα τεχνολογία Boost και αυτό θα κάνει το Rose 5 αμέσως ξεχωριστό. Στις φωτογραφίες διακρίνουμε νέο σασί για το Sprintframe και ποιοτικότερα  υλικά όσο αφορά το Sprintweb στο επάνω μέρος. Επίσης, παρατηρούμε ότι το λογότυπο Rose μεταφέρεται στο πίσω μέρος αντί των τριών κλασικών γραμμών της Adidas που "μεταναστεύουν" προς γλώσσα μεριά. Επιτέλους κάτι πραγματικά ξεχωριστό από την Adidas.
Για νεότερες πληροφορίες θα φροντίσω να ενημερώσω την παρούσα ανάρτηση το συντομότερο δυνατό.
update Προσφάτως παρουσιάστηκαν νέες και πιο ευκρινείς εικόνες του πολυαναμενόμενου Adidas Rose 5. Σε αυτές μπορεί να διακρίνει κανείς το αφρώδες υλικό Boost κατά μήκος όλης της σόλας καθώς και την ενίσχυση που έχει δεχτεί με το πλαστικό χιαστί shank plate. Ο Derrick Rose το έχει ήδη φορέσει κατά τη διάρκεια προπονήσεων κατά το ξεκίνημα των φετινών Play Off της ομάδος του. Το μόνο που αναμένουμε είναι η ημερομηνίας κυκλοφορίας του καθώς και η τιμής πώλησης που λογικά θα είναι λίγο τσιμπημένη.