26 Σεπτεμβρίου 2013

Adidas Rose 4 (Officially unveiled)

Αύτη τη βδομάδα έγινε η επίσημη παρουσίαση του τέταρτου στη σειρά μοντέλου του Derrick Rose. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στη πόλη του Chicago και συγκεκριμένα στο United Center και ήταν κάτι παραπάνω από πρωτοποριακή και εντυπωσιακή.
Οι πρώτες εικόνες δείχνουν ένα μοντέλο κομμένο στα δύο! Ίσως με αυτό το τρόπο η Adidas να θέλει να αναφερθεί στη μετάβαση της σειράς σε νέες πλέον τεχνολογίες έχοντας ως σημείο αναφοράς το τραυματισμό του αθλητή της. Το πίσω μέρος διατηρεί ορισμένα στοιχεία από τα προηγούμενα Rose και συγκεκριμένα το heel cap απ' το Rose 3 και ένα μικρό μέρος του επάνω τμήματος απ' το Rose 3.5. Το μπροστά μέρος συμβολίζοντας τη μετάβαση του αθλητή στη νέα εποχή (μετά το τραυματισμό του), αξιοποιεί πολλά από τα στοιχεία του Adidas Crazyquick όπως η σόλα του και το tech fit υλικό στο επάνω τμήμα.
Παρά τον ιδιόμορφο σχεδιασμό του, αυτό που με απογοητεύει περισσότερο απ' όλα είναι η απουσία τεχνολογίας boost για ακόμη μια φορά σε μπασκετικό παπούτσι. Τώρα, κατά πόσο το εικονιζόμενο μοντέλο θα διαφέρει από εκείνο που θα εμφανιστεί επίσημα κανείς δε γνωρίζει!
update 2 Απολαύστε τις επίσημες φωτογραφίες του Rose 4 καθώς και του χρωματισμούς στους οποίους αναμένεται να ντεμπουτάρει στα καταστήματα της Adidas.